За СИА Кар

СИА КАР е нова фирма, създадена през 2013 година – оторизиран дилър на КИА МОТОРС БЪЛГАРИЯ, дъщерна фирма на южнокорейската автомобилна компания KIA MOTORS CORPORATION. КИА РУСЕ предлага пълната гама превозни средства и резервни части, произведени от KIA MOTORS CORPORATION, и извършва гаранционно и следгаранционно сервизно обслужване на всички автомобили KIA.
 
През април 2013г. СИА КАР пусна в експоатация нов, модерен автоцентър, който включва автосалон, автосервиз, бояджийно-тенекеджийски комплекс и склад за оригинални резервни части. Архитектурата на фасадата е подчинена на изискванията на корпоративния стандарт и функционалните особености на отделните части на сградата. Имотът с обща площ от 500 м2, върху който е разположен комплексът се намира на бул."Трети Март“ №56". Осигурени са 20 паркоместа.
 
В СИА КАР работят висококвалифицирани служители, обединени от амбицията да предлагат качествено обслужване на клиентите, да предоставят изчерпателна и полезна информация за марката КИА. В автосалона е изложена голяма част от моделната гама на марката, което е предпоставка за бързо финализиране на сделките. Клиентите имат възможност да направят своя избор от складовата наличност или да поръчат автомобил по свой избор, окомплектован с всички предлагани за модела опции със съдействието на квалифициран консултант-търговец. В автосервиза е събран опитен технически персонал на компанията, който е в състояние да окаже пълно съдействие на клиентите, както по отношение на периодичното обслужване на автомобилите, така и при решаването на всякакви технически проблеми, свързани с автомобилите КИА.
 
Основната цел на екипа от професионалисти в компанията е грижата за клиента. Ние се стремим да отговорим по адекватен начин на потребностите и изискванията на нашите клиенти, разчитайки на разнообразната продуктова гама, предлагана от KIA MOTORS CORPORATION, която включва повече от 18 модела превозни средства. Автомобилите КИА притежават награди за впечатляващ дизайн, вдъхновяващо управление и високо качество. Компанията е производител на автомобили, които СИА КАР предлага на своите клиенти освен атрактивни цени и разнообразни, гъвкави лизингови схеми, отговарящи на търсенето и подходящи за възможностите на българския потребител.

Новини